Sinteza condamnari DNA in luna Octombrie 2014

Biroul de presă al DNA a dat publicității un nou comunicat cu privire la sinteza lunară a condamnărilor pentru fapte de corupție sau asimilate corupției (infracțiunile pentru care este competent Departamentul Național Anticorupție să le investigheze) și el sună cam așa:

În cursul lunii octombrie 2014, în dosare de corupție instrumentate de D.N.A., au rămas definitive un număr total de 31 hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 66 de inculpați, la pedepse cuprinse cuprinse între 8 ani şi amendă 20.000 lei.
Între persoanele condamnate se află: doi procurori, trei avocaţi, un vicepreşedinte partid, patru ofiţeri poliţie (între care un adjunct șef IPJ), un comandant şcoală subofiţeri pompieri, doi agenţi poliţie, trei comisari Garda Financiară, doi primari, un vice-primar, doi directori C.F.R., un director A.P.I.A., doi directori direcţie silvică.

Acest tip de raport este dat publicității în fiecare luna, astfel încât oricine să se poată informa cu privire la persoanele care au fost condamante pentru corupție. Pentru o informare mai detaliată, citiți  acest articol.

—————————————————-

Ti-a fost de ajutor articolul? Poti sustine ConsilierJuridic.com printr-o donatie apasand butonul de mai jos:

Sinteza condamnari DNA in luna Octombrie 2014
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *